top of page

Intakeconsult

Duiken in Coral Reef
Intakeconsult
Het intakeconsult bestaat uit een uitgebreide anamnese, een gesprek aan de hand van een van tevoren ingevulde vragenlijst, en vervolgens een test met toegepaste kinesiologie.
Hierbij komen vele parameters aan bod, zoals aan de ene kant de capaciteiten (zoals de ontgifting, vertering of herstelcapaciteit) en aan de andere kant de belastingen (zoals zware metalen, verzuring, hormonale onbalans of tandheelkundige problemen).
Verder bevraag ik alle organen op hun energetische vitaliteit en gaan we op zoek naar verbanden tussen (eventuele) klachten / symptomen, de levensgeschiedenis, persoonlijkheid en levensstijl.
Aan de hand van ons gesprek en de test stellen we prioriteiten en bepalen we waarmee we aan de slag gaan en in welke volgorde. Bijvoorbeeld: het aanpassen van de voeding, ondersteuning met fytotherapie (kruidengeneeskunde) of andere voedingssupplementen, specifieke ontgifting, behandeling met homeopathie, een bepaald boek lezen, oefeningen doen of een schrijfopdracht. Ook kan het zijn dat ik doorverwijs (bijvoorbeeld naar een tandarts of osteopaat) of aanraad een bepaalde cursus te gaan volgen.
bottom of page